Panziók

Borsika Panzió

A panzió épületét a jómódú Borsos Mihály és neje Erőss Róza építették 1929-ben. Az ingatlan 2005-ig folyamatosan a Borsos család tulajdonában volt, utolsó Borsos tulajdonosa szintén Borsos Mihály, az építő unokája volt. A panzió neve a borsika nevű tűlevelű borókafajtára utal, és emlékeztet az ingatlan előző tulajdonosainak családnevére is.

Az épület felújítása és bővítése 2006 és 2008 között történt. A felújítás befejeztével, elkezdte működését a Borsika panzió és étterem. Az átadás után, 2008. június-augusztus között épült a hátsó udvarban levő rendezvénycsűr. Igyekeztünk megőrizni az épület eredeti formáját, a falusi jómódú udvar képét, ugyanakkor egy korszerű környezetben otthonos, családias hangulatot teremteni az idelátogató vendég számára.

Bege Resort

A panzió a község központjától 9 kilométerre található. Közvetlenül a fenyőerdő alatt, főúttól távol, kispatakok mellett kínálunk szálláshelyet

Borostyán Panzió

Ozon Turist Panzió

A panzió az erdő alján épült, kilenc kilométerre Csomafalvától.

A több mint kéthektáros területen négy vendégház, egy műgyepes focipálya, egy úszómedence, szauna, két dézsa, játszótér és sósház várja a vendégeket. Ugyanakkor, lehetőség nyílik csocsózásra, ping-pongozásra és biliárdozásra is.

A házak előtt patakok folynak, amelyek három tóba ömlenek. Ezek horgászásra is alkalmasak, az itt kifogott halakat a vendégek  meg is süthetik.

Mindenik házhoz tartozik egy nappali, konyha, fürdőszoba és hálószobák, ezek mind egyformán vannak berendezve. Házanként tíz személyt tudnak elszállásolni.

 

Veresvirág Panzió

A panzió a Veresvirág sípálya mellett található, két épületben biztosít szobákat a vendégek számára.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support