Pensiuni

Pensiunea Borsika

Clădirea pensiunii a fost construită în 1929 de bogatul Mihály Borsos și de soția sa Róza Erős Proprietatea a fost deținută continuu de familia Borsos până în 2005, ultimul proprietar al clădirii a fost Mihály Borsos, nepotul proprietarului. Numele pensiunii se referă la soiul de ienupăr de conifere numit borsika și, de asemenea, amintește numele de familie al proprietarilor anteriori al proprietății.

Clădirea a fost renovată și extinsă între anii 2006 și 2008. După renovare clădirea a început să funcţioneze ca Pensiune și Restaurant Borsika. După predare, șura de evenimente din curtea din spate a fost construit între iunie și august 2008. Am încercat să păstrăm forma originală a clădirii, imaginea curții prospere a satului, în același timp pentru a crea o atmosferă familială pentru oaspeții care ne vizitează.

Complex Turistic Bege Resort

Complexul Turistic Bege Resort este dotat cu 17 camere duble și 8 camere familiale cu grup sanitar propriu, TV prin cablu, internet wireless, piscină acoperită, ciubăr de lemn și grătar în curte. 

Înconjurate de o natură încântătoare, clădirile din complex oferă de pe terase o privelişte de vis către munţi şi vă garantează fie o vacanţă activă, fie relaxare totală. Complexul este amplasat în mijlocul unui cadru natural excepțional, astfel încât muntele se află în fața ta, oferind astfel turiștilor sosiți din orasele aglomerate, o adevarată lume de vis, cu multă verdeață și aer curat. La noi, susurul pâraielor înseamnă “gălăgie”. Complexul Turistic Bege Resort se află într-o locaţie idilică în Ardeal şi vă oferă camere confortabile pentru a vă putea bucura de munte.

În orice anotimp, vă oferă exact locuinţa de vacanţă dorită. Indiferent dacă veniţi singur, în doi sau în grupuri mai mari, vă putem satisface toate nevoile dumneavoastră.

Pensiunea Borostyán

Pensiunea noastră familiară vă așteaptă întreg anul. În  cele cinci camere cu paturi duble, din care unele au și balcoane, putem caza 13 persoane. Din cele trei băi, două sunt așezate la etaj și unu la parter. Avem și o bucătărie dotată cu de toate în cazul în care doriți să gătiți. Holul și sufrageria pensiunii poate fi folosită pentru întruniri.

În curtea pensiunii avem loc pentru grătar, loc de joacă pentru copii și parcare.

Pentru petrecerea timpului liber pensiunea vă poate asigura următoarele: prepararea pâinii de casă și cozonacului kurtos, organizarea de seri cu cântec și dans cu muzicienii locului în șura pensiunii, excursii în pădure, prezentarea plantelor medicinale specifice zonei, prelucrarea fructelor de pădure și a altor produse tradiționale la Bucătăria Asociației Tradiționale și de Turism Fenyőalja.

Pensiunea Ozon Turist

Complexul oferă patru case de vacanţă montane pentru cei care doresc să petreacă câteva zile de relaxare şi distracţie. Casele sunt realizate din lemn masiv, iar suprafaţa exterioară şi interioară a lemnului folosit este tratată exclusiv cu substanţe naturale, bio. Datorită calităţii de izolaţie termică a lemnului, casele sunt confortabile indiferent de anotimp. 

În parcarea amenajată din curte, oaspeţii pot lăsa în siguranţă maşina, totodată pensiunea noastră oferă şi locuri pentru rulote la preţuri accesibile. Ne-am gândit şi la fanii pescuitului, pensiunea noastră are şi un heleşteu, şi în iurta de pe malul lacului pescarii au posibilitatea să prepare peştele prins. Pentru cei mici oferim un teren de joacă, iar pentru iubitorii înotului asigurăm o piscină, 2 ciubăr şi saună. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de fotbal, pentru ei am amenajat un teren de fotbal cu gazon sintetic.

 

Pensiunea Veresvirág

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support