Turismul de sănătate

Baie cu apă minerală și saună

A fost construită în 2008 prin clacă în care au participat: Administrația Locală Ciumani, Asociația Ținutului Secuiesc Verde și tinerii locali. Baia are un diametru de 6 metri iar adâncimea apei minerale este variabilă în genral cu o adâncime de aprox. un metru.

Complex Turistic Bege Resort

Pentru iubitorii de înot, avem o piscină acoperită de 15 m lungime, cu adâncime de 1,50 m, cu temperatura apei, menținută constant la 28-30 grade.

O altă atracție a pensiunii noastre, o reprezintă ciubărul de lemn cu apă sărată, cunoscută încă din Evul Mediu pentru proprietățile benefice asupra organismului. Din cele mai vechi timpuri hidroterapia cu apă caldă a fost considerată a fi una dintre cele mai bune modalităţi de a găsi noi forţe revigorante pentru trup și suflet.

Pensiunea Ozon Turist

Atracţia principală o reprezintă piscina acoperită, însorită, cu temperatura apei menținută prin sistem automatizat permanent la 28 grade C, cu suprafață tensionată unde şi copii mici se simt foarte bine. Indiferent de anotimp o aventură aparte reprezintă scăldatul în apa călduţă a pârâului de munte cu apă cristalină. Piscina are o lăţime de 5 metri şi o lungime de 13,5 metri, cu o adâncime variabilă de la 1,50 metri la 1,70 metri. Pentru a menţine apa curată, piscina dispune de un sistem de filtrare şi circulaţie. Prin mişcarea circulară a apei se asigură curăţarea integrală a piscinei. Indiferent de anotimp, temperatura mediului ambiant este păstrată constant (la o temperatură foarte plăcută). În clădirea piscinei acoperite, lângă bazin, este amenajată şi o saună finlandeză cu pietre din roci vulcanice, oferind nu numai un mod plăcut de relaxare, modul ideal pentru relaxare este nu numai secretul frumuseții radiante dar joacă un rol important și în menținerea sănătății noastre.

Pe teritoriul pensiunii sunt și ciubări cu apă sărată.

Baroti

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support